10 Aralık 2015 Perşembe

Mia Organical

Herkese merhaba :) Sizlere bugün %100 argan yağlı kozmetik ürünleri üreten Mia Organical markasından bahsedeceğim. Mia Organical, organik sertifikalı GDO, paraben ,petrokimyasallar ve sentetik parfüm içermeyen bir marka.

Firmanın bana gönderdiği pakette mini deneme boyları bulunan oldukça geniş bir ürün yelpazeesi mevcut. El kremi, ayak kremi, gündüz kremi ,gece kremi ,yüz temizleyicisi, tonik , %100 argan yağı , şampuan ve saç kremi .. Ürünler tamamen organik olduğu için tereddütsüz kullanmaya başladım ve ilk izlenim olarak memnun da kaldım . Özellikle yüz temizleme köpüğü ve tonik cildimi kadife gibi yaptı. Tam tabiri bu kadife !!
  
Sırada bayıldığım iki ürün var. %100 argan yağını bulmak oldukça zor .Emilimi kolay argan yağı masaj yağı olarak da oldukça faydalı ve kullanışlı .Çatlaklar ve selülitler üzerinde de etkili. Saçlara inanılmaz parlaklık ve canlılık veriyor. Kırık oluşumunu azaltıyor. Kısacası argan yağının faydaları say say bitmez ve birçok kullanım alanı var . Diğer bir yağ ise argan ve gül yağı karışımı formül olarak saç ve vücut için kullanıyor. Ama yine bir çok kullanım alanı mevcut. Mia Organical markasının  yağları da güvenilir ve tamamen organik . Gönül rahatlığıyla sizde deneyebilirsiniz. 


Gündüz ve gece bakım kreminin içeriğinde yer alan lipozomlar sayesinde kremin emilimi oldukça hızlı bir şekilde cildin en alt tabakasına kadar nüfuz ediyor. Argan yağı içerikli bu kremler yüz ve dekolte için güvenilir şekilde kullanılabilecek sentetik kimyasal içermeyen ürünler.
Umarım yazımı beğenmişsinizdir.Sizinde bu ürünler hakkında deneyimleriniz varsa yorum olarak bırakabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder